Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Startjavító Workshop

2021.03.12.
Startjavító Workshopot tartunk kezdő és haladó pilótáink részére

Startjavító Workshop

A hosszú évek tapasztalatai alapján, azt láttuk, hogy azok a pilóták, akik tökéletesen, hibamentesen tudnak startolni, azoknál nem feltétlenül van szükség Biztonságtechnikai tréningre. A tökéletes ernyőkezelés minimalizálja a csukásokat, és ha mégis történne valami váratlan esemény repülés közben, a jól startoló pilóta, akkor is tökéletesen kontrolálja az eseményeket, nincs túlkorrekció, sem átesés. Ráadásul igen turbós időjárási körülmények között is sokkal nyugodtabb, mivel az ernyő mindig a feje fölött marad.  

 

A tökéletes starthoz viszont nem elegendő csak gyakorolni, tudnunk kell pontosan mit, miért teszünk. A hibák kiküszöbölése az egyik legfontosabb teendő, de a tökéletes mozgást is gyakorolni kell.

 

Ebben próbálunk segíteni hétfőn , ennek a workshopnak a keretében.
 

Menete:

Találkozó Márciús 15-én Hétfőn 10:30-kor a HHH reptéren,  fent a hangárnál.  A képzést egy rövid elméleti oktatással kezdenénk, majd pilótáról-pilótára haladva, videó készítéssel próbáljuk az apró hibákat kielemezni, javítani.  


Mit hozz magaddal:

Mindent, amivel egy egynapos repülésre mennél (Kaja, víz, felszerelés, stb.)
 

Képzés díja:  3000 Ft

 

Oktató: Tasi Gábor

 

Részvételed jelezd emailben, a tasi@airborneclub.hu címen, hogy időjárás változás esetén  is el tudjunk érni.

 

Szerencsés landolást!

Airborne Team

További cikkek:

Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Elindult a 2023-as év regisztrációja
2021.12.16.
Kedves Klubtagok,elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást ...
Túra
Hike & Fly Workshop
2020.02.21.
Lassan már 4 éve kezdtünk bele a Hike and Fly egyik ágának hazai meghonosításába. Ez idő alatt számos sikeres projektben volt részünk és egyre bővül azok köre, akikkel tudunk tervezni újabb ...