Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Biztonságtechnika és Acro tréning Kézi Gáborral - Garda tó -

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2020.10.12. - 2020.10.18.
busszal felvonóval

Az outdoor sportok szerelmesei közt méltán híres, Garda-tó lesz az úticélunk. Olaszország legnagyobb tavának völgyét még a gleccserek alakították. A Dolomitok lábainál fekvő, csodálatosan szép, kisebb, nagyobb szigetekkel tűzdelt tó, az Alpok és Olaszország igazi ékessége. Nem csak a mesebeli kisvárosok, hanem a ciprusfák, pálmafák, olajfák, leanderek, várromok, és  a kristálytiszta tavat körülölelő hegyek látványa is magával ragadó. 

A Garda-tó igazi kalandparadicsom, ehhez nem fér kétség. A gyönyörű alpesi tó felett emelkedő hegyekben kiváló gyalogtúra ösvényeket vagy via ferrata utakat találunk, számos sziklamászási lehetőséggel, de nem fognak csalódni ezen a tájon a hegyikerékpár vagy a szörfös - vitorlás kalandok kedvelői sem.


Szálláshelyünk a siklóernyős központban Malcesine-ben lesz, innen két nagykabinos panoráma-felvonó visz majd fel minket a starthelyre. A Monte Baldo teteje egy fáktól-bokroktól mentes kopasz hegygerinc, amely gyakorlatilag bármilyen szélirányban startolható. Általában mindenkinek jut bőven hely a több focipálya méretű starthelyeken. A Monte Baldo megfelelő időjárás esetén alkalmas lejtőzésre, valamint a főszezonban termik-, és távrepülések gyakori kiindulópontja. 

Mi alapvetően a nagy magasságkülönbség és a tó fölött áramló megbízható, lamináris szelek miatt megyünk, melyek hatékony és biztonságos tanulási lehetőséget biztosítanak a magukat továbbképezni kívánó pilóták számára. A Garda-tó számunkra kedvező időjárási mikroklímája eddig még soha sem hagyott minket cserben.
 

Esténként pedig Malcesine egyik hangulatos éttermében dolgozzuk fel az aznap tanultakat egy pohár finom olasz bor mellett.

 

Kinek ajánljuk?

A már önállóan repülni tudó pilótáknak, minden szinten. Minimum követelmény: "A" vizsga és minimum 10-20 repült óra.

Biztonságos pilótának tartod magad? Egy csukás, átesés, felhőszívás vagy mentőernyődobás nem biztos, hogy megtörténik Veled a siklóernyős karriered során, de JOBB RÁ FELKÉSZÜLNI!

Ha már tapasztalt pilóta vagy, vagy mindezt csináltad már, ÉRDEMES GYAKOROLNI és felfrissíteni a berozsdásodott tudást.

Új ernyőd van? Próbáld ki és ismerd meg, DE RENDESEN!

Akrózni szeretnél? ITT A HELYED!

TRÉNERED: Kézi Gábor világklasszis akropilóta, svájci siklóernyős oktató, safety tréning specialista.

 

 Program

Okt. 12-én utazunk a Gardatóhoz

Okt. 13-16. reggeli elmélet szimulátorral majd 2-4 kör repülés, esténként  közös vacsi

Okt. 17 .   Potnap amennyiben az időjárás törölne 2 napot

Okt 17. vagy 18 . Hazautazás 

 

 

Egyéb program lehetőségek

 - Kiteszörfözés / Windszörfözés / Bringázás

 - Gardaland vidámpark

- Sziklamászás / Via Ferrata

A környező hegyoldalakban is több sziklamászásra alkalmas hely található, így ha valaki e hobbijának is szívesen hódolna ezen a nem mindennapi helyen, akkor semmiképp ne felejtse otthon az ehhez szükséges felszerelést (beülő, cipő, sisak).

- Városnézés

A hangulatos és igényes városkák közül Riva del Garda és Sirmione a leghíresebb, de a legszebbek között találjuk még Malcesine-t és Limone-t is.

 

Költségek

Tréning: 550 €  

Az ár tartalmazza a 5 napos tréninget 7-15 körrel, elméleti oktatást, starthely koordinatortsofőrt, aki szállít a leszállóból a felvonóig, kameramant , autómata mellényeket, vízhatlan tokokat a rádióhoz, csónakos mentést és az összes szervezési költséget.

A repüléseidről, manővereidről videófelvételt készítünk, amit az általad hozott adathordozón a tréning végén haza is vihetsz magaddal.

 

Az ár nem tartalmazza: a mentőmellény patronjának a díját: elhasznált patrononként 35 euro és a felvonó díját, ami 100€/ hét.

 

Szálláslehetőségek:

Kemping : 130-160€ / hét

Hotel : 40-50€ / fő / nap fullos reggelivel (ha hotelben szeretnél megszállni, akkor kérünk, hogy időben jelezd a szándékodat, mert jó előre le kell foglalni a szállásokat)

 

Utazási költség:

Kisbuszokkal : 150€+-20€  (létszámfüggő)

Személyautóval : 400-500€ / autó

A kiutazás és a túra kényelme, biztonsága és színvonalának növelése érdekében 2017. január 1-jétől akisbuszberles.hu cég biztosít számunkra 2 db új Ford Transit típusú kisbuszt. Mindkét busz első és hátsó fűtéssel és hűtéssel van ellátva és minden ülés külön állítható.

Az útra Allianz Extreme Utas Biztosítást tudtok kötni online, vagy 10% felárért mi is meg tudjuk kötni nektek.

 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 550 € foglaló befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni. 

Természetesen a vírus miatt törölni kényszerülünk a tábort a befizette összeget maradéktalanul visszafizetjük .
 

Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Minimum létszám 10 fő

Maximum létszám 14 fő

Fontos, hogy részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Elõleg befizetési lehetõség:
Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban. A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie, extrém sport kiegészítéssel.

A tréningen csak saját felelősségre, megfelelően jó állapotú siklóernyős felszereléssel és 6 hónapnál nem régebben behajtott mentőernyővel vehetsz részt.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda (Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

 

Túrán résztveő pilóták listája

Kézi Gábor ( vezető pilóta oktató )  Tasi Gábor ( oktató szervező  )

Kornél Feil ,

 

Online jelentkezés