Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Tandem repülés

A siklóernyős tandem valójában sétarepülés. Képzett pilótáink segítségével utasként, bármiféle jártasság vagy képzettség nélkül bárki kipróbálhatja a siklóernyőzést. Két dologra van csak szükség: kíváncsiságra, azaz motivációra egy vadonatúj élmény iránt, és némi bátorságra. Az utas tökéletes biztonságára a megfelelő jogosítvánnyal rendelkező, tapasztalt pilóta és a kifogástalan felszerelés a garancia.

 

Tandem siklóernyőzés ajándékba

 

Ha az ismerőseid, szeretteid között akad olyan, akibe szorult némi kalandvágy, és szeretnéd egy örök emlékkel megajándékozni, jusson eszedbe, hogy a tandemrepülés a létező legtökéletesebb ajándék. Az első elrugaszkodást soha, senki nem felejti el.

 

Választható tandem siklóernyőzések 

 

Normál tandem repülés. Egy rövidebb, nyugodt siklás, lejtőzés. Repülés hossza nem több mint 5-10 perc. Ezt azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének hegyre menni, vagy esetleg nem biztosak abban, hogy nem lesznek rosszul a levegőben. Az élmény természetesen adott.

 

Időtartam tandem repülés: Ez a legkedveltebb  tandemezés. A hegyről indulva a szél és a meleg levegőáramlatok segítségével kiemelkedünk a magasba. Igazi élmény ajándékba. Hossza 15-20 perc.

 

Távrepülő tandem repülés: A meleg levegőáramlatok segítségével feljutunk a felhők közé 2-3000 méterre. Az időjárás fogja eldönteni, hogy mikor és hol szállunk le. Ez egy egész napos program, és igen kevés alkalommal lehet ilyet véghezvinni. Kizárólag azoknak javasoljuk, akik képesek olvasni az autó hátsó ülésén utazva, miközben egy szerpentinen zötykölődnek.

 

Hike & Fly tandem adventure: Ez egy „micro adventure”, ahol a sport és a repülés összeér. Felmászunk egy magas hegyre hajnalban, majd a reggeli gyönyörben egy végtelen siklással érkezünk le a völgybe. A feljutást a végtelenségig lehet variálni: speedtúrázva, bivakolva, via ferratázva, esetleg sziklamászókkal együtt mászva. Ha sportos vagy, és maximum 80 kg átlagos testsúlyú, és képes vagy 10-12 kg-os hátizsákkal akár 2000 métert gyalogolni, akkor bátran jelentkezz!

Kinek ajánljuk a tandem repülést

Mindenkinek, aki szeretné kipróbálni a repülés élményét, de korábban nem érzett elegendő bátorságot ahhoz, hogy ezt önállóan megtegye; aki ajándékként szeretné meglepni ismerőseit egy valóban örök emlékkel; aki kalandot vagy kikapcsolódást keres, vagy csak egyszerűen szeretné megajándékozni magát egy új dimenzióval, amelynek eszköze a siklóernyő.

„Egy életre szóló élménynél még nem találtak fel szebb ajándékot.”

Költségek

A tandem siklóernyőzésnél is különböző repülési típusok léteznek, ezek árai is eltérőek. Az ár függ a repülés hosszától, helyszínétől és a felszerelés típusától. Pl. egy tandem Hike & Fly felszerelése közel két-háromszorosa egy normál felszerelésnek és a tandemezésnek ezt a formáját nem lehet Magyarországon űzni, ezért ki is kell utaznunk Ausztriába vagy Szlovéniába.

Normál tandem repülés: 16 000 Ft

Időtartam tandem repülés: 23 000 Ft

Távrepülő tandem repülés: 70 000 Ft

(ár nem tartalmazza a visszautazást vonattal busszal vagy stoppal)

Hike & Fly tandem adventure: 90 000 Ft

( Az ár nem tartalmazza a járulékos költségeket: utazás, szállás, étkezés..)

 

Tandem siklóernyőzés menete

Az utalvány megrendeléséhez kérjük töltsd ki az adatokat pontosan! Az utas ezután felkerül egy listára. Mi felveszük vele a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk. Az időjárást sajnos mi sem tudjuk befolyásolni, így nem minden esetben tudunk az egyeztetett időpontban repülni. A biztonságot semmilyen körülmények között nem írhatja át a fix időpont. Kérjük az utalványt őrizzétek meg, és azt a pilótának a repülés napján adjátok át (az utalvány a fizetőeszköz)!

 

Ha további kérdésed lenne, vagy segítségre van szükséged választáshoz, tárcsázd a következő számot bátran vagy írj emailt!

Tasi Gábor: 00 36 20 9346693  Email: tasi@airborneclub.hu

 

Online jelentkezés

MELYIK REPÜLÉST VÁLASZTOD?
 Normál tandem repülés - 16.000 Ft
 Időtartam tandem repülés - 23.000 Ft
 Távrepülő tandem repülés - 70 000 Ft (Az ár nem tartalmazza a visszautazást /vonattal, busszal vagy stoppal/)
 Hike & Fly tandem adventure - 90.000 Ft (Az ár nem tartalmazza a járulékos költségeket: utazás, szállás, étkezés.)
FIZETÉS:
 Készpénzzel az üzletben
 Utánvéttel GLS futárszolgálattal + 2500 Ft
Utánvét esetén, átvevő adatai:
MEGRENDELŐ ADATAI:
A TANDEM UTAS ADATAI:
 Megegyeznek a megrendelő adataival.
Ha nem akkor:
cm
kg
Amennyiben ajándékba lesz, akkor ajándékozás dátuma: