Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hátimotoros tanfolyam

Hogyan épül fel a tanfolyam?

Többi tanfolyamunkhoz hasonlóan a hátimotoros kurzus is elméleti és gyakorlati képzésből áll. Mivel a hátimotoros tanfolyamot  „gyalogernyős” A-vizsgával rendelkezők számára kínáljuk, a képzés a hátimotorozással kapcsolatos elméleti és műszaki ismeretekre, valamint a gyakorlat elsajátítására fókuszál. Az elméleti és gyakorlati órák párhuzamosan zajlanak, az időpontokat az időjárás függvényében, a résztvevőkkel telefonon vagy online egyeztetve, rugalmasan határozzuk meg.

Hogyan kezdjem el?

Az Airborne hátimotoros tanfolyamaira olyan növendékeket várunk, akik korábban már legalább a hagyományos siklóernyős alapképzést sikeresen elvégezték, azaz rendelkeznek A-vizsgával. A tanulók biztonságát szem előtt tartó, felelős képzési központként úgy gondoljuk, hogy a biztonságos hátimotoros repüléshez elengedhetetlen az ernyő kezelésének kielégítő, előzetes ismerete, ami viszont csak motor nélküli lejtővitorlázással sajátítható el. Előfordulhatnak ugyanis olyan helyzetek, amikor a biztonságos földet éréshez nem motorra, hanem alapvető siklóernyős ismeretekre van szükség, nekünk pedig az a dolgunk, hogy a növendékeket ezekre a szituációkra is felkészítsük. Ezért – bár más iskolák gyakorlatához képest korlátozásnak tűnhet – valójában éppen a növendékek érdekében döntöttünk így.

Mit ad a tanfolyam?

Az időjárástól és a széliránytól kevésbé függő repülés szabadságát, hiszen akkor is órákat tölthetsz a levegőben, amikor mindenki más a szélre vár. Olyan tájakat, légtereket barangolhatsz be, ahová motor nélkül sosem jutnál el. Nem utolsósorban pedig egy új baráti társaságot is nyersz, amelynek tagjait közös szenvedély köti össze.

Költségek

Elméleti képzés: 20.000 Ft
A gyakorlati képzés két részből tevődik össze: oktatás órára lebontva és felszerelésbérlésre
Óradíj: 5000 Ft/óra
Háti motor bérlés: 15000Ft/üzemóra (üzemanyaggal)
Ernyő bérlés: 4000 Ft/óra

Nálunk vásárolt felszerelés esetén 50% kedvezményt adunk a gyakorlati képzésből.

Hogyan lehet jelentkezni a tanfolyamokra?

Hívd az iskola vezetőjét, Tasi Gábort: 06 20 93 46 693

Jelentkezhetsz online itt, a weblapon vagy küldj email-t: info@airborneclub.hu

Online jelentkezés