Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Újabb pozitív változás az iskola életében

2016.11.09.
Elkészült az új honlapunk. Az utóbbi időszakban sokat dolgoztunk azon, hogy mai kor követelményeinek megfelelő, felhasználóbarát honlapot készítsünk, amellyel közvetlenebbé, gyorsabbá tudjuk tenni a kommunikációt veletek.

Újabb pozitív változás az iskola életében

 

Amint láthatjátok a design változtatásával és az átláthatóság növelésével egyidőben a logónk is megfiatalodott. A legnagyobb változás a termékek megjelenítésénél várható, de megújult a klubregisztráció is, valamint egy új, fiatalos szolgáltatás is felkerült az oldalra a Hike & Fly. Ráadásul minden szolgáltatás és termék elérhető mobilbarát verzióban is.

Próbáljuk az évi egy hírlevelet felpörgetni három-négy reklámmentes információs levélre. Elindítottuk Instagram oldalunkat, ahol ti is meg tudtok jeleníteni általatok készített képeket, videókat.

Az oldalt feltöltése folyamatos, és fordítjuk a termékek leírásait is, ami várhatóan soha nem fejeződik be, de szeretnénk ezzel is 80-90%-ban végezni december végéig. 

Kérjük, ha bármi hibát, működési rendellenességet észleltek, akkor írjátok meg nekünk az info@airborneclub.hu címre! Jó böngészést!

 

Szerencsés landolást!

Airborne Team

További cikkek:

Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Elindult a 2023-as év regisztrációja
2021.12.16.
Kedves Klubtagok,elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást ...
Túra
Startjavító Workshop
2021.03.12.
Startjavító Workshopot tartunk kezdő és haladó pilótáink részére ...