Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

SupAir Everest 3 beülő

SupAir 300g-os ultralight beülője. Tervezésénél a kényelem és a súly összhangja kapta a főszerepet. Hike & Fly, speedriding, speedflying repülésekhez kiváló.
SupAir Everest 3 beülő
Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne
 

Kényelem és ultrakönnyű súly a főbb jellemzői. Egyszerűen felvehető még sícípővel és hágóvassal is. Az oldalakat különböző színekkel jelölik, az egyszerűbb megkülönböztethetőség miatt.

Kifejezetten Hike & Fly repülésekhez ajánlott, és akkor, ha nem szeretnénk sok súlyt magunkkal vinni. Tökéletes lehet tandem utas beülőnek, de dűnén is ideális választás.

Ez a harmadik, továbbfejlesztett változata az Everest modellnek. Az újdonsága a Dyneema támaszték és a karabiner rendszere.

Lehet normál karabinerrel vagy Connect rendszerrel használni. Súly mindössze 250 g tartózsák nélkül. Minimalizált súly nem vesz el a repülés közbeni kényelemből. Így akár hosszabb repülésekre is alkalmas.  


Kisméretű zsákban szállítjuk a karabiner és gyorsító nem tartozéka.

ÁRAK

SupAir Everest3 S/M
Ár: 350 Euro
Szállítás: 1-5 hét
SupAir Everest3 L
Ár: 350 Euro
Szállítás: 1-5 hét
Rendelés esetén kérünk hív bennünket a 0036209346693 számon vagy írj a tasi@airborneclub.hu címre.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

SupAir Radical 3 beülő
 
360 Euro
SupAir Radical 3 beülő

Könnyű és sokoldalú beülő.Kifejezetten hegyi repülésekhez, tandemhez, partmenti felszálláshoz. Szinte bárhol, ahol számít hogy könnyű súllyal, de emellett ...

Swing Brave 3
 
360 Euro
SupAir Strike beülő
 
950 Euro
SupAir Strike beülő

HIKE & FLY verseny és távrepülő beülő a gramm mániásoknak.A STRIKE a 2015-ös Cross Alps designt követi. Kifejezetten Hike & Fly célokra fejlesztették. ...