Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Vizsgáld magad az ernyődet!- Előadás haladó tanfolyamosok részére

2017.01.30.
Haladó tanfolyamunk keretén belül elméleti és gyakorlati előadássorozatot hirdetünk. Az első előadás tematikája egy mindenkit érintő gyakorlati kérdés, az ernyő átnézésének és vizsgáztatásának folyamata.

Vizsgáld magad az ernyődet!- Előadás haladó tanfolyamosok részére

 

Nem titkolt célunk, hogy a kezdő és bizonytalan siklóernyős pilótákat alapvető ismeretekkel vértezzük fel a piacon megjelenő megélhetési siklóernyő vizsgálókkal szemben.

Ha tisztában vagy néhány alapvető kérdéssel, akkor a jövőben elkerülheted például a fáraszállást követő felesleges aggódást és a költséges vizsgálatokat. A gyakorlati oktatás keretében lépésről lépésre megmutatjuk és elmagyarázzuk a lényeges momentumokat. Megtanulsz porozitást mérni, szimmetriát ellenőrizni, zsinórhosszt, anyagot- és szakítószilárdságot mérni. Megmutatjuk az ernyő gyenge pontjait, és azt is, hogy mit kötelező cserélni, és mi az, amit egyáltalán nem szükséges. Természetesen beszélünk a szabad kevlárokról és az ernyő hajtogatási dilemmájáról is.

Az oktatásra maximum 20-25 fő jelentkezését várjuk, hogy jusson elegendő idő a kérdésekre, és mindenkivel tudjunk foglalkozni. Az előadásokon kizárólag regisztrációval lehet részt venni.

Amennyiben az időpont betelik, úgy pótnapot tartunk február 12-én, vasárnap reggel 8.00-10.00-ig.

Oktatás díja egy haladó tanfolyami nap, vagyis bérleteseknek 2000 Ft, napijegyeseknek 3000 Ft.

Természetesen 2017-ben regisztrált klubtagjainknak ingyenes, mint mindig :)

A gyakorlati oktatást Tasi Gábor tartja.

 

A előadások tematikáját és az időpontokat a haladó tanfolyam menüpont alatt találod.

 

További cikkek:

Túra
Péntekenként Falat Mászunk
2023.12.06.
Kedves Klubtagok, A felmerült igény és érdeklődés, hogy péntekenként özösen másszunk valamelyik teremben. Ennek megfelelően szeretnénk jelezni számotokra, hogy e hét péntekétől egész jövő ...
Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Elindult a 2023-as év regisztrációja
2021.12.16.
Kedves Klubtagok,elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást ...