Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Takáts Pali 2017-es támogatója az Airborne Club

2017.07.14.
Mint azt már sokan tudjátok az következő pár hét a Red Bull X-Alps jegyében fog zajlani.

Takáts Pali 2017-es támogatója az Airborne Club

 

Hatalmas örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az idei évben Takáts Pali versenypilóta egyik hivatalos támogatójaként fogunk neki itthonról szorítani!

Amíg Pali a hegyeket gyúrja, mi rengeteg exkluzív helyzetjelentéssel, érdekességekkel, interjúkkal és ajándék játékokkal is készülünk felétek.

A verseny holnap magyar idő szerint 10:00 órakor veszi kezdetét a bemelegítő Prelog futammal, amit a Red Bull X-Alps hivatalos oldalán tudtok majd élőben követni.

Ne felejtsetek el dobni egy LIKE-ot az Airborne Club oldalára, hogy első kézből értesüljetek a fejleményekről. Csatlakozzatok hozzánk és szurkoljunk együtt Palinak az elkövetkező hetekben!

Airborne Team
 

További cikkek:

Túra
Péntekenként Falat Mászunk
2023.12.06.
Kedves Klubtagok, A felmerült igény és érdeklődés, hogy péntekenként özösen másszunk valamelyik teremben. Ennek megfelelően szeretnénk jelezni számotokra, hogy e hét péntekétől egész jövő ...
Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Elindult a 2023-as év regisztrációja
2021.12.16.
Kedves Klubtagok,elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást ...