Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Klub 2015

2014.12.18.
Sikeresen véget ért a 2014-es év, így megkezdjük a jövő évi munkálatokat. A mostanra már megszokott szisztémával várunk titeket. Nincs más dolgod, mint felhívni Zsuzsit (0620 51 88 767), és időpontot kérni az előre meghirdetett napokra.

Klub 2015

 

Nyilvántartás 2015:


Az évek óta jól működő rendszert kívánjuk alkalmazni az idei regisztrációnál is. Így decemberben igény szerint, januártól pedig heti két-három alkalommal fogadunk benneteket. A honlapunk kezdőoldalán előre jelezzük az iroda nyitvatartását. Ha valakinek a kiírt időpontok egyike sem felel meg, akkor személyesen is egyeztethet Zsuzsival.

A regisztrációhoz fontos, hogy kitöltött startkönyvvel érkezzetek, és ne felejtsétek otthon az ernyőtök légialkalmassági kártyáját és az IPPI kártyátokat sem.

 

Bejelentkezés:


Idén is a bejelentkezéssel kívánjuk elkerülni a zsúfoltságot, hogy ne mindenki egyszerre érkezzen. Nincs más dolgod, csak felveszed Zsuzsival a kapcsolatot (06 20 51 88 767 - zsuzsi@airborneclub.hu) és egyeztetitek, hogy melyik időpont szabad még. A megbeszélt időpontban pedig Zsuzsi csak VELED fog foglalkozni. :-)

 

Az ideális menet a következő:


1. Telefon Zsuzsinak időpont egyeztetés miatt
2. Otthon kidobod a mentőernyőd (kb. egy napig hagyod lógni).
3. Behozod a felszerelésed és a papírjaidat (az előre egyeztetett időpontban), kifizeted a tagdíjat és itt hagysz mindent (legyen név a tárzsákodon, így bevizsgáláskor nem kell keresgélnünk, hogy kinek a cuccát ellenőrizzük éppen).
4. Maximum 3 munkanap múlva bejössz a cuccodért és átveszed az elkészült papírjaid.
Kérünk, hogy a felszerelésedben ne hagyd benne a sisakod, ruhád, műszereidet!

 

Árak:


Az elmúlt évhez képest nincs áremelés, így az éves tagdíj 2014. január 29-ig történt befizetéssel 23.000.-Ft, későbbi befizetések esetén pedig 24.000.-Ft


A tagdíj az alábbiakat tartalmazza:
- kötelező felelősségbiztosítás
- személy-balesetbiztosítás
- kötelező tagdíjak (MRSz, HFFA, Airborne)
- sportolók támogatása (Szakági díj)
- starthelyek támogatása (starthely alap)
- az ernyők éves felülvizsgálata (műszaki)
- a beülő felülvizsgálata
- a mentőernyő áthajtása.

A külföldre kiterjesztett felelősségbiztosítás ezen felül (rating kártya az IPPI mellé) a biztosítás mértékétől függően 1.000-Ft - 4.000-Ft.

A HFFA idén is tartja a kapcsolatot a barlangi mentőszolgálattal, így egy jelképes 1.000 Ft-os támogatási összegért egy esetleges fára szálláskor szakszerű, gyors, szükség esetén orvos segítségével tudnak a bajbajutottakon segíteni.

Orvosi ügy: november végén megjelent a módosított légiközlekedési törvény, amiben a hatóság elérte, hogy egyértelműen kötelező legyen a repülőorvosi vizsgálat. Aki esetleg még nem intézett, az feltétlen járjon utána!
Várunk tehát benneteket!

Mindenkinek kívánunk Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és sok repülésben gazdag Boldog Új Évet!


AIRBORNE TEAM
Rónaszéki László (+36 20 971 3981)
Tasi Gábor (+36 20 93 466 93)
Tóth Zsuzsanna (+36 20 51 88 767)

További cikkek:

Túra
Péntekenként Falat Mászunk
2023.12.06.
Kedves Klubtagok, A felmerült igény és érdeklődés, hogy péntekenként özösen másszunk valamelyik teremben. Ennek megfelelően szeretnénk jelezni számotokra, hogy e hét péntekétől egész jövő ...
Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Elindult a 2023-as év regisztrációja
2021.12.16.
Kedves Klubtagok,elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást ...