Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Elkészült az Airborne klubtagsági ajándékpóló design terve!

2017.01.30.
Ahogy már korábban is említettük, aki március 3-ig regisztrál klubtagsági oldalunkon, megajándékozzuk egy Airborne Club pólóval. A póló design tervét most bemutatjuk nektek.

Elkészült az Airborne klubtagsági ajándékpóló design terve!

 

A téli időszak a legmegfelelőbb arra, hogy az ernyőket bevizsgáljuk. Ilyenkor ti sem repültök, és mi is ráérünk ezzel foglalkozni. Amint kitavaszodik, mindenki szeretne repülni (mi is), és már tegnapra kellene egy átvizsgált, műszakival rendelkező ernyő. 

Sokéves tapasztalatunk alapján szeretnénk elkerülni ezt a helyzetet, és az a célunk, hogy amint megfelelő az időjárás, mindenki tudjon repülni, és ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnotok. Éppen ezért szeretnénk ösztönözni titeket egy kis ajándékkal. Amennyiben március 3-ig regisztráltok a klubtagsági oldalunkon, és válaszoltok néhány kérdésre, ajándékba adunk egyet a képen látható pólóból. A színt és a fazont természetesen ti választhatjátok ki.

A pólókat előreláthatólag március végén vehetitek át.

 

Szerencsés landolást!

Airborne Team

Róna, Tasi, Zsuzsi, Csabi

További cikkek:

Túra
Péntekenként Falat Mászunk
2023.12.06.
Kedves Klubtagok, A felmerült igény és érdeklődés, hogy péntekenként özösen másszunk valamelyik teremben. Ennek megfelelően szeretnénk jelezni számotokra, hogy e hét péntekétől egész jövő ...
Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Elindult a 2023-as év regisztrációja
2021.12.16.
Kedves Klubtagok,elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást ...