Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Elindult a 2023-as év regisztrációja

2021.12.16.
Kedves Klubtagok, elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást is kikényszerített.

Elindult a 2023-as év regisztrációja

 

 

Talán a legfontosabb változtatás hogy a bevizsgálás helyszíne változik a következő évtől. Óbudáról átköltözik a műszakiztatás és a klub ügyek intézése a budaörsi falmászó termünkbe. Ennek legfontosbb oka, hogy a gáz ára tízszeresére, a villanyé négyszeresére emelkedett. Szerencsénkre ezek kevésbé érintenek bennünket a budaörsi központban, ráadásul itt ingyenes parkolást tudunk biztosítani. A nyitvatartása is kedvezőbb, hisz ide hétfőtől-vasárnapig minden nap reggel 10-től – 21 óráig tudjátok behozni a felszereléseket. 

Új hejszín: Spider Budaörs,

2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.

A Fashion Trend Center III. Bejáratát keressétek. 

 

Az árak emelkedése minket sem került el. Gyakorlatilag minden tétel (biztosítás, Starthely Alap stb.) jelentősen megemelkedett.

Ami viszont nem változik az a regisztráció menete.

A továbbiakban szeretnénk megkérni benneteket, hogy segítsétek munkánkat és aki teheti, az még az idén indítsa el a regisztrációt. 

Az ernyőket január második hetétől fogjuk tudni fogadni. Aki utazik január első heteiben, az keressen meg személyesen.  Megtaláljuk a megoldást, hogy minden papír időben elkészüljön.

 

Klubtagság intézésének menete

 

  •  Töltsd ki a lap alján található online felületet.  Az online regisztrációt követően a háttérben elvégezzük a szükséges regisztrációkat, majd felvesszük veled a kapcsolatot a további egyeztetésekhez.  
  •  Az előre megbeszélt, fix időpontban hozd be a felszerelésed a klubtagsági árával és az összes papíroddal a boltba.

Fontos!! A tárzsákban felejtett dolgokért felelősséget nem tudunk vállalni, ezért a kupolán, beülőn és mentőernyőn kívül mást ne hozz be!

  •  A befizetést követően 48 órán belül a regisztráció elkészül, amit egy emailben kapott biztosítási kártya fog igazolni. Amennyiben ez nem érkezne meg, kérünk először nézd át a levelezési rendszeredben a Spam foldert is
  •  Amint elkészült a műszaki vizsga, újra felvesszük veled a kapcsolatot és már viheted is a felszerelésed.

 

 

Bővebb információ és jelentkezés

További cikkek:

Túra
Péntekenként Falat Mászunk
2023.12.06.
Kedves Klubtagok, A felmerült igény és érdeklődés, hogy péntekenként özösen másszunk valamelyik teremben. Ennek megfelelően szeretnénk jelezni számotokra, hogy e hét péntekétől egész jövő ...
Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Startjavító Workshop
2021.03.12.
Startjavító Workshopot tartunk kezdő és haladó pilótáink részére ...