Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Az AirDesign kizárólagos forgalmazója az Airborne Siklóernyős Klub

2016.05.13.
Évek óta figyeljük az AirDesign cég működését és termékeit. Elérkezett az idő, hogy az egyre erősödő céggel megállapodást írjunk alá. Így 2016 májusától az Airborne Siklóernyős Iskola az AirDesign hivatalos forgalmazója.

Az AirDesign kizárólagos forgalmazója az Airborne Siklóernyős Klub

 

Az Air Design cég alapítói nem ismeretlenek a siklóernyős piacon. A designer, Stephan Stiegler évtizedeken keresztül tesztpilóta volt az UP kötelékénél, amíg öt éve meg nem alapította a saját cégét Martin Gostnerrel.


Az Air Design siklóernyők tervezésénél a fő szempont a biztonság, amihez egy saját AirDesign repülési karakterisztika járul. Az egyik fő érv, amiért úgy gondoljuk, hogy felvállaljuk a cég képviseletét az pedig, hogy majdnem mindegyik típusból létezik normál és extra light verzió is. Így mindenki eldöntheti hogy a tartósság számít vagy a kedvezőbb repülési karakterisztika. Ezért mondhatjuk, hogy az Air Design a Hike and Fly irányzat nagykövete. Az UFO a világ első számú 1 surfaces EN-B ernyője, ezért a kezdő pilóták számára is elérhető a Hike and Fly irányzat.

Az AirDesign bevezető akciójáról érdeklődj személyesen a Klubban! Meglátod, megéri rákérdezni a részletekre.


Airborne Team

 

További cikkek:

Túra
A Red Bull X-Alps magyar valósága. Vendég: Takáts Pál
2023.09.03.
A 2023-as év legnagyobb magyar siklóernyős sikere egyértelműen Takáts Pál szereplése a Red Bull X-Alps-on. ...
Túra
Elindult a 2023-as év regisztrációja
2021.12.16.
Kedves Klubtagok,elindult a 2023-as év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. Sajnos a kialakult energiaárak és a ránk szakadt infláció hatása minket sem került el és több módosítást ...
Túra
Startjavító Workshop
2021.03.12.
Startjavító Workshopot tartunk kezdő és haladó pilótáink részére ...