Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Alicante-Calpe

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2017.10.20. - 2017.10.27.
busszal busszal

 

Bár Alicante és a Costa Blanca híres a végeláthatatlan homokos tengerpartjairól, azért érdemes elemelkedni a talajtól és a felhők közül is megtekinteni a régiót, hiszen az teljesen más fényében fog előtűnni a magasból. Úticélunk Calpe, Alicantétól 65 km-re északra fekszik, de Valencia is 2-2,5 óra alatt könnyedén elérhető, ha esetleg az időjárás nem kedvezne a repülésnek.

A XV. századi templomok köré épült romantikus kisváros, a kikötőjével és tengerparti sétányával megfelelő kikapcsolódást nyújt bárki számára. A hosszú kilométereken át húzódó finom homokos tengerpart mind a fürdőzők, mind a szörfösök számára kiváló lehetőséget kínál. Északon és délen is kisebb hegyek határolják, amelyek aktív szerepet kapnak a repülések során is. Északon az alicantei régió ikonikus sziklája, a Peñon de Ifach magasodik az öböl fölé, zseniális hátteret biztosítva a napfelkeltéhez.

Calpe környékén több starthely is található. Többségük könnyen repülhető, és az éghajlati viszonyoknak köszönhetően szinte egész nap találhatunk termikelési lehetőséget. A kora délutántól késő estig tartó időszak kifejezetten kedvelt, és a hely adottságait szem előtt tartva akár a kezdők, a versenypilóták, de az acrozás szerelmesei is megtalálhatják számításukat. Az Altea és Calpe közötti sziklás fennsíkról startolva nemcsak az óváros, de a méltán híres Ifach szikla is megtekinthető felülről, valamint megfelelő időjárási viszonyok között a távolabb található sziklás gerincek és kanyonok és láthatóvá válnak, míg leszállóként a fehér homokos tengerpart szolgál.

 

Kinek ajánljuk?

Örömrepülésre számíthatunk nyugodt, turbulenciamentes környezetben, ezért bárkit szívesen látunk, aki minimum "A" vizsgával rendelkezik és önnálóan tud leszállni startolni.

 

Utazás repülővel kényelmessen gyorsan.

 

Ma már bárhova el lehet jutni repülővel, de utaztál-e már úgy siklóernyős túrára, főleg ilyen távolabbra, hogy csak egy kistáskával kellett kimenned a reptérre, felszállni a gépre s mikor leszállsz ott vár a transzfer kisbusz, ami egészen a szállásig visz. Se nagy csomag, se be- és kicsekkolás a szálláson pedig ott vár az ernyőd, a táskád, a sporteszközeid vagy akár a kedvenc kajáid.

 

Egyéb programlehetőségek

- Snorkerezés

- Sziklamászás

- Városnézés

- Bikaviadal elmarad

Költségek

A túra díja: 690 € + utazás
Az ár tartalmazza a szállást, a reptéri transzfert oda-vissza (Spider-Ferihegy-Barselona), felszállítást a starthelyre, a szervezési és oktatási díjat. Nem tartalmazza a biztosítást és az étkezést.


Szállás: Apartmanokban leszünk elszállásolva

Utazás:  Wizzairnek közvetlen járata van Alicantéba. Ára: oda-vissza kézipogyásszal 80-150€ között mozog  (2017. novemberi  adat)

 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 100 € előleg befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
A befizetés határideje: két héttel az utazás kezdete előtt.
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy a részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Előleg befizetési lehetőség:


Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban.

A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda(Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

Online jelentkezés