Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Októberi örömrepülés Spanyolországban

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2017.10.21. - 2017.10.28.
busszal busszal

 

Bár Alicante és a Costa Blanca híres a végeláthatatlan homokos tengerpartjairól, azért érdemes elemelkedni a talajtól és a felhők közül is megtekinteni a régiót, hiszen az teljesen más fényében fog előtűnni a magasból. Úticélunk Calpe, Alicantétól 65 km-re északra fekszik, de Valencia is 2-2,5 óra alatt könnyedén elérhető, ha esetleg az időjárás nem kedvezne a repülésnek.

A XV. századi templomok köré épült romantikus kisváros, a kikötőjével és tengerparti sétányával megfelelő kikapcsolódást nyújt bárki számára. A hosszú kilométereken át húzódó finom homokos tengerpart mind a fürdőzők, mind a szörfösök számára kiváló lehetőséget kínál. Északon és délen is kisebb hegyek határolják, amelyek aktív szerepet kapnak a repülések során is. Északon az alicantei régió ikonikus sziklája, a Peñon de Ifach magasodik az öböl fölé, zseniális hátteret biztosítva a napfelkeltéhez.

Calpe környékén több starthely is található. Többségük könnyen repülhető, és az éghajlati viszonyoknak köszönhetően szinte egész nap találhatunk termikelési lehetőséget. A kora délutántól késő estig tartó időszak kifejezetten kedvelt, és a hely adottságait szem előtt tartva akár a kezdők, a versenypilóták, de az acrozás szerelmesei is megtalálhatják számításukat. Az Altea és Calpe közötti sziklás fennsíkról startolva nemcsak az óváros, de a méltán híres Ifach szikla is megtekinthető felülről, valamint megfelelő időjárási viszonyok között a távolabb található sziklás gerincek és kanyonok és láthatóvá válnak, míg leszállóként a fehér homokos tengerpart szolgál.

 

Kinek ajánljuk?

Örömrepülésre számíthatunk nyugodt, turbulenciamentes környezetben, ezért bárkit szívesen látunk, aki minimum "A" vizsgával rendelkezik.

 

Költségek

A túra díja: 590 € + utazás
Az ár tartalmazza a szállást, a reptéri transzfert oda-vissza (Spider-Ferihegy-Alicante-Calpe), felszállítást a starthelyre, a szervezési és oktatási díjat. Nem tartalmazza a biztosítást és az étkezést.


Szállás: Apartmanokban leszünk elszállásolva

Utazás:  Wizzairnek közvetlen járata van Alicantéba. Ára: oda-vissza 23 kg-os poggyásszal 250 € +- 50 €  (2017. januári adat)

 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 100 € előleg befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
A befizetés határideje: két héttel az utazás kezdete előtt.
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy a részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Előleg befizetési lehetőség:


Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban.

A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda(Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

Online jelentkezés