Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Évzáró Bassano

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2017.11.01. - 2017.11.05.
busszal

 

A tavaszi-őszi táborok Európa-szerte kedvelt helyszíne Bassano. Nagyszerű repülési lehetőséget jelent, mivel - sajátos mikroklímájának köszönhetően - az alpesi viszonyokhoz képest stabil, kevésbé csapadékos időjárás jellemzi. A hely lényegében egy 30 km hosszú gerinc, amely a mediterrán Pó-síkságból 1500-1700 méter magas falként emelkedik ki. A reggeli és délutáni órákban a kezdők élesíthetik oroszlánkörmeiket, a déli órákban ki-ki vállalkozó kedve és vérmérséklete szerint repülhet a végtelen játéktérben.

 

CSAK HASZNÁLHATÓ IDŐJÁRÁS ESETÉN UTAZUNK!!!

Kinek ajánljuk?

Kezdőknek:
Tanfolyam után, némi gyakorlattal rendelkező kezdőknek, akik szeretnének megtanulni termikelni, és naponta több órát repülve dinamikusan fejlődni.
Követelmény: önállóan kell leszállni 100x100 méteres területre.

Haladóknak:
Bassano ideális azon ambíciózus pilóták számára, akik a távrepülés és a hegyi repülés apró trükkjeit szeretnék elsajátítani. Igazi alpesi környezetben lehet tapasztalatokat szerezni, viszont mivel a terep a síkság felé nyitott, nem olyan rázósak a körülmények, mint bent az Alpok sűrűjében. Lehet tekerni sziklafalak mellett és akár leoldalon is, valamint kisebb-nagyobb völgyeket átütve akár 30-40 kilométeres hurkokat repülni.

Profiknak:
Ők úgyis ismerik és szeretik Bassanót. Mindenesetre vannak még távlatok, például elrepülni Szlovéniáig.
 

 

Utazás menete

November 1-jén reggel 6-kor indulás a klubtól, Budapest. Fényes Adolf u. 19-21. Szlovéniában Lijakon megállunk repülni, ha Isten is úgy akarja, majd tovább utazunk Bassanóba.Várhatóen este 8 körül érkezünk meg.

November 5-én hazaindulás repülés után, legkésőbb du. 3-4-kor, és várhatóan este 11-12-re érkezünk haza.

 

Költségek

Tábor díja: 210 €/fő

Az árban benne foglaltatik a 3 éjszaka szállás, a Bassanóban kötelező klubtagsági, 4 nap kétszeri transzport, szervezési díj.  

Szállás:
A tábor alatt egy apartmanházban szállunk meg. Az elhelyezés 2 személyes 1 légterű, 4 személyes 2 légterű illetve, 4 személyes 1 légterű szobákban történik. Minden szoba rendelkezik konyhával.

Utazás busszal
Busz ár: 80€+-20€ / fő  

A kiutazás és a túra kényelme, biztonsága és színvonalának növelése érdekében 2017. január 1-jétől akisbuszberles.hu cég biztosít számunkra 2 db új Ford Transit típusú kisbuszt. Mindkét busz első és hátsó fűtéssel és hűtéssel van ellátva és minden ülés külön dönthető.

Étkezés:
Lehetőség van a hotel éttermében menüt rendelni. Több fogásos vacsora borral kb. 18-20 €/fő.

Ha a rossz időjárás miatt mégsem utaznánk, akkor a lefoglalt szállásért 60 € fizetendő szállásadónak.


 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 100 € előleg befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
A befizetés határideje: két héttel az utazás kezdete előtt.
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy a részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Előleg befizetési lehetőség:


Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban.

A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda(Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

Online jelentkezés