Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Vakáció Normában (Olaszország)

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2024.03.30. - 2024.04.06.
busszal busszal

Norma, a Rómától mindössze 1 órára, a Tirrén-tengertől pedig alig 15 km-re fekvő kisváros. Az Ókorban, a 450 m magas,  25 km hosszú gerinc, már a rómaiaknak is szemet szúrt, ide álmodták meg településüket, valószínűleg, akkor még starthely nélkül 🙂. Szerencsénkre, később erre is gondoltak a derék olaszok, így a római kori romok mellett közvetlenül egy közkedvelt starthely is helyet kap. A Földközi-tenger felől érkező stabil, meleg levegő pedig tökéletes helyszínt biztosít a repülés szerelmeseinek.

 

Utazás repülővel kényelmesen, gyorsan

Ma már szinte bárhova el lehet jutni repülővel, de utaztál-e már úgy siklóernyős túrára, úgy, hogy csak egy kis táskával kellett kimenni a reptérre és felszállni a gépre? Se nagy csomag, se be- és kicsekkolás, se “súlyhatár para”, a szálláson pedig ott vár az ernyőd, a táskád, a sporteszközeid vagy akár a kedvenc kajáid 🙂 Mindeközben háztól-házig 4-5 óra alatt ott vagy, és ehhez még egy (igaz kényelmes:)) kisbuszban sem kell 10+ órát végigülni. Lehet, hogy egy kis plusz költséget azért megér ez a kényelem ;-)?

 

 

Kinek ajánljuk?

 

A kezdők az egyenletes tengeri kifújt szélben csiszolhatják lejtőzési és termikelési technikájukat, míg a haladók, akár 40 km távokat repülhetnek a 25 km-es gerincen, ahol a visszaszállás is nagyon biztonságos. Normát, így mindenkinek ajánljuk, aki minimum A vizsgával rendelkezik és önállóan be tud helyezkedni egy nagy leszállóba.  

Költségek

Tábor ára kisbusszal utazóknak:                                      550€ / pilóta                   Hozzátartozók:     499€ / fő

Tábor ára repülővel utazóknak:                                        660€ / pilóta                   Hozzátartozók:     610€ / fő

 

(repülővel utazók költsége csökkenhet növekedhet az aktuális repülőjegyek árától függően) 

            

 

A fenti árak tartalmazzá: a kiutazást (kisbusszal vagy repülővel), szállást apartmanokban, napi kétszeri felszállítást a pilóták részére, oktatást, segítséget, a helyi adókat és a szervezési költséget. 

 

Amit az árak nem tartalmaznak:

Az étkezést, utasbiztosítást siklóernyős kiegészítéssel, az apartmanok végtakarításának díját, starthely díjakat.

 

A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben, ahol az üzemanyag és az energia árak változását nem tudjuk előre kalkulálni az árváltozatatás jogát fenttartjuk.

 

Minimum létszám 8 fő. Maximum létszám 16 fő

 

A kiutazás és a túra kényelme, biztonsága és színvonalának növelése érdekében 2017. január 1-jétől akisbuszberles.hu cég biztosít számunkra 2 db Ford Transit típusú kisbuszt. Mindkét busz első és hátsó fűtéssel és hűtéssel van ellátva és minden ülés külön állítható.

 

 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra a helyedet a teljes összeg befizetésével tudod biztosítani, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni. 

Minimum létszám 8  fő . Maximum létszám 16 Fő


A befizetés határideje: jelentkezést követő 1 hétben. 
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Elõleg befizetési lehetõség:
Személyesen, a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban. A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező utasbiztosítást kötnie, extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda (Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

 

Túrán résztvevő pilóták listája

Szervezők  Tasi Gábor  ( vezető pilóta, oktató )  és   Stark Dénes (Zebe)

Tasi Samu , Major Robert,

Online jelentkezés