Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Monaco

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
BETELT
Túra időpontja: 2018.02.10. - 2018.02.17.
busszal busszal

 

Franciaország varázslatos déli vidékén fekszik a gazdagok és szépek törpeállama, Monaco, melynek központi városrésze Monte Carlo, nem csak a messze földön híres kaszinóról és az egyetlen olyan Forma-1 futamról ismert, amely közutakon zajlik le, de a kikötőben ringatózó felfoghatatlan méretű és árú jachtokról, a hercegi palotáról, s a különböző hírességek felbecsülhetetlen értékű villáiról is.

Ami kevésbé ismert, hogy a városban található gyönyörű parkok mellett, a mini államot körülvevő hegyek is sok természeti szépséget rejtenek, nem beszélve a mediterrán tengerpart végtelen horizontjáról. A starthely 700 méter magasan helyezkedik, mindössze 20 percre a szállástól. Amint felérünk a gyönyörű panorámán kívül még egy kellemes meglepetésben lesz részünk: a starthely le van padlószőnyegezve (!). Ennek köszönhetően elfelejthetjük a beakadt zsinórok, a lábunk alatt megcsúszó talaj vagy a „nincs hova leülni” problémákat. A hely úgy lett kialakítva, hogy 180-os tartományban lehessen startolni.

Azoknak, akik részt vesznek ebben a táborban, abban a nem mindennapi élményben lesz részük, hogy szó szerint bepillantást nyerhetnek ebbe a furcsa világba. Madártávlatból szemügyre vehetik a hegyoldalban elhelyezkedő palotákat, a gyönyörűen gondozott kerteket, a szinte minden harmadik ház mellett megtalálható medencéket.

Majd’ elfelejtetem – a tenger. Nem sok dolog tudja úgy visszaadni a szabadság érzését, mint amikor a horizont felé szállva eltűnik a perifériádból a szárazföld, és nem marad más, mint a végtelen tenger, a végtelen égbolt és a langyos szellő. Csak arra ügyelj, hogy idejében visszafordulj, különben…

 

Kinek ajánljuk?

Mindazon pilótáknak, akik már a tél vége előtt szeretnének kellemes tavaszi időjárásban lejtőzni, termikelni vagy csak ernyőjüket a tengerparton átszellőztetni. Családtagoknak, barátoknak, akik még nem látták a Cote d’Azur-t / Francia Riviérát vagy látták, de szívesen visszatérnének. 

A kezdő pilótáknak sem kell lemondaniuk a élményről mivel részükre szerveztünk  segítséget  a starthelyen  és a leszállóban.  Viszont elvárt követelmény a meglévő A vizsga.

 

 

Utazás repülővel kényelmesen, gyorsan

 

Ma már bárhova el lehet jutni repülővel, de utaztál-e már úgy siklóernyős túrára, főleg ilyen távolabbra, hogy csak egy kistáskával kellett kimenned a reptérre, felszállni a gépre s mikor leszállsz ott vár a transzfer kisbusz, ami egészen a szállásig visz. Se nagy csomag, se be- és kicsekkolás, a szálláson pedig ott vár az ernyőd, a táskád, a sporteszközeid vagy akár a kedvenc kajáid.

Nem kell figyelni a súlyhatárokra, mit vihetsz fel a gépre, s mit nem és háztól házig 4-5 óra alatt meg is vagy, nem számítva azt, hogy nem egy (igaz kényelmes) kisbuszban kell 10+ órát végigülnöd. Lehet, hogy egy kis plusz költséget azért megér ez a kényelem ;-)

 

 

Egyéb program lehetőségek, amelyekről a repülővel érkezőknek sem kell lemondania.

 

- Síelés – snowboardozás

A szálláshelyünktől egy-két órányi utazással a dél-francia Alpok több sí központja is elérhető.

Többek közt:

Isola2000: 120km pálya - http://www.isola2000.com/uk/index.aspx vagy

La Colmiane ( http://lacolmiane.savati.net/ang/accueil.asp ), mely nem csak téli sportoknak ad otthont, de via ferrata útvonalakkal és siklóernyős starthellyel is rendelkezik.

 

- Sziklamászás

A szállást és a starthelyet összekötő útvonalon, de a környező hegyoldalakban is több sziklamászásra alkalmas hely található, így ha valaki e hobbijának is szívesen hódolna ezen a nem mindennapi helyen, akkor semmiképp ne felejtse otthon az ehhez szükséges felszerelést (beülő, cipő, sisak).

 

- Városnézés

A mediterrán törpeállam felfedezése mellett mind Nice / Nizza mind Cannes könnyen s gyorsan megközelíthető, de ha valaki az olaszországi San Remo-t látogatná meg szívesebben, annak sem kell egy óránál többet az utazásra számolnia.

 

Költségek

Tábor ára repülővel utazóknak:          469€     Betelt

Tábor ára kisbusszal utazóknak:         369€   Betelt

 

Az ár tartalmazza a kiutazást repülővel vagy kisbuszokkal (a repülővel érkezőknek a repülőjegyet, az illetéket és a kinti reptéri transzfert is), a szállást 7 éjszakára apartmanban (5 fő egy 6 fős apartmanban), a helyi adókat, elektromos áram használatot, lepedőt és apartmanonként 1 Internet hozzáférést, napi kétszeri felszállítást, oktatást, segítséget és az összes szervezési költséget.

 

Az útra Allianz Extreme Utas Biztosítást tudtok kötni online, vagy 10% felárért mi is meg tudjuk kötni nektek.

 

A kiutazás és a túra kényelme, biztonsága és színvonalának növelése érdekében 2017. január 1-jétől akisbuszberles.hu cég biztosít számunkra 2 db új Ford Transit típusú kisbuszt. Mindkét busz első és hátsó fűtéssel és hűtéssel van ellátva és minden ülés külön állítható.

 

 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 200 € foglaló befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
A befizetés határideje: 4 héttel az utazás kezdete előtt.
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Elõleg befizetési lehetõség:
Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban. A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie, extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda(Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

 

Túrán résztvevő pilóták listája

Kerekes László ( vezető pilóta ) Tasi Gábor ( vezető pilóta )

Ördög Dániel , Mag Árpád, Gál Péter

Brassoi csapat 16 pilótával , 

 

Online jelentkezés