Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Márciusi Lijak

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2018.03.15. - 2018.03.19.
busszal

 

Lijak egy igazi sikló- és sárkányernyős paradicsom, egész évben kellemes mediterrán időjárással és zseniális repülési kondíciókkal mind a kezdők mind a tapasztalt pilóták számára. Mivel speciális elhelyezkedése miatt itt van a legtöbb repülhető nap az év során, ezért nem véletlen, hogy Lijak Szlovénia egyik legkedveltebb starthelye. A védettségének köszönhetően akár télen is nagyon kedvező időjárási körülmények alakulhatnak ki repüléshez, még akkor is ha a közeli Vipava-völgyben esetleg erősen fújna a Bora. A kezdő pilóták számára tökéletesen alkalmas starthely elég sok szél írány esetén megfelelő lehet, hisz a dél-keleti, déli, dél-nyugati és nyugati szélírányok mind kedvezőek a felszálláshoz. A leszálláshoz pedig egy hatalmas mező áll rendelkezésre. A tapasztalt pilóták körében is nagy népszerűségnek örvend a hely, hisz a déli irányú gerinc mentén hosszú repüléseket tesz lehetővé, nem véletlenül rendeztek már itt számtalan nemzetközi versenyt.

Kinek ajánljuk?

Ezen a túrán bárki részt vehet, kezdő és gyakorlottabb pilóták is. A hely adottságai és a jellemző időjárási viszonyok tökéletes tereppé teszik a Lijakot, hogy a frissen végzett pilóták is megtegyék első komolyabb lépéseiket, míg a haladó pilóták megrepüljék első 30-50 km-es hurkukat .

 

Egyéb programlehetőségek

- Biciklizés
- Via Ferrata, Klettersteig azaz vasalt utak
- Városnézés
- Hegyi túrázás
- Tengerpartozás
- Postojna barlang látogatás

Költségek

A tábor ára: 160 €

Az ár tartalmazza a szállást (4 éjszaka apartmanban ), napi 2 felszállítást, helyi tagságot, az oktatást (kérésre rádiót biztosítunk), szervezési költséget.

Buszos kiutazás: 80 € +--15 €

A kiutazás és a túra kényelme, biztonsága és színvonalának növelése érdekében 2017. január 1-jétől akisbuszberles.hu cég biztosít számunkra 2 db új Ford Transit típusú kisbuszt. Mindkét busz első és hátsó fűtéssel és hűtéssel van ellátva és minden ülés külön dönthető.Biztosítás: 16 €/fő/hét
 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 100 € előleg befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
A befizetés határideje: két héttel az utazás kezdete előtt.
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Előleg befizetési lehetőség:


Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban.

A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda(Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

Online jelentkezés