Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Fedezzük fel Katalóniát

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2018.10.27. - 2018.11.04.
busszal busszal

 

A következő túránkat Katalóniába szervezzük. Barcelonában rengeteg turista fordul meg évről évre, s mióta olcsó repülőjáratokkal is  elérhető a város nagyon sokan látták már a Güell parkot, a Barri  Góticot, mentek megnézni egy meccset a Camp Nouba, sétáltak végig a Ramblán Kolumbusz szobráig vagy felvonóztak, másztak fel a korábbi  olimpiai eseményeknek is helyszínt adó Montjuïcra. Igény esetén ezeket és a város többi nevezetességét is meg tudjátok tekinteni túránk keretében, de terveink szerint elsődlegesen a Barcelona és Girona közt  fekvő hegyek starthelyeit céloznánk meg. A helyi adottságoknak köszönhetően és a szélviszonyok függvényében választhatunk tengerparti repüléseket, lejtőzéseket vagy jó időben akár távrepüléseket is. Általában a kora reggeli könnyed lejtőzéseket, napközben termikes időszakok szokták váltani, míg este felé újra kisimul az idő. A 3000-es felhő alappal bíró napokon pedig a francia határ mentén futó Pireneusok is látókörünkbe kerülhetnek. Nem csak egyetlen starthelyről szeretnénk repülni. Az állandó szállás és a rendelkezésünkre álló saját felszállítás lehetővé teszi számunkra, hogy akár minden nap más starthelyet keressünk fel és az adott napon legideálisabbnak tűnő helyen, helyeken húzhassuk fel ernyőinket. 

 

Kinek ajánljuk?

Örömrepülésre számíthatunk nyugodt, turbulenciamentes környezetben, ezért bárkit szívesen látunk, aki minimum "A" vizsgával rendelkezik és önállóan tud startolni, leszállni.

 

Utazás repülővel kényelmesen, gyorsan

 

Ma már bárhova el lehet jutni repülővel, de utaztál-e már úgy siklóernyős túrára, főleg távolabbra, hogy csak egy kistáskával kellett kimenned a reptérre, felszállni a gépre s mikor leszállsz ott vár a transzfer kisbusz, ami egészen a szállásig visz. Se nagy csomag, se be- és kicsekkolás, a szálláson pedig ott vár az ernyőd, a táskád, a sporteszközeid vagy akár a kedvenc kajáid.

 

Egyéb programlehetőségek

- Snorkerezés

- Sziklamászás

- Városnézés ( vagy egy jó Barcelona meccs )

- Bikaviadal, na az elmarad

 

Költségek

A túra díja: 790 € + repjegy
Az ár tartalmazza a szállást, a reptéri transzfert oda-vissza, felszállítást a starthelyre, a szervezési és oktatási díjat. Nem tartalmazza a biztosítást és az étkezést.


Szállás: Apartmanokban leszünk elszállásolva

Utazás:  Wizzairnek közvetlen járata van Barcelonába. Ára: oda-vissza kézipogyásszal 70-100€ között mozog  (2017. novemberi  adat)

 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 200 € előleg befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
A befizetés határideje: aug 31.
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Helyek száma .8+1 fő

Fontos, hogy a részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Előleg befizetési lehetőség:


Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban.

A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda(Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

 

Túrán résztvevő pilóták listája

Tasi Gábor ( vezető pilóta ) Németh Nóra (segítő)

Repülővel utazok: Szabó Gábor , Sárközi András , Sárközi Szabolcs, Doki Gyuri, Csontos Zoltán ,

Busszal érkezők: Krizsán Ferenc

Online jelentkezés