Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Dolomitok, közös repülés + Marmolada Hike&Fly projekt

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2020.09.30. - 2020.10.04.
gyalog felvonóval

 

Felhőtlen közös távrepülő tábor a világ egyik leggyönyörűbb repülő terepén, az észak-olaszországi Dolomitokban. A táborban közösen repülünk kisebb feladatokat, távokat, és közben egymást is tudjuk figyelni. Így újabb praktikákat, trükköket sajátíthatunk el. A tábor egyik visszatérő célpontja a Marmolada. A hegycsúcs meghódítása, esetleg a tetején való landolás, a pilóták egyik nagy álma. A Dolomitok túránkba beillesztettünk egy fakultatív közös Hike & Fly eseményt. Túrázva, via ferratázva feljutunk a Marmolada csúcsára, majd közösen lesiklunk a völgybe.

Kinek ajánljuk?

A Dolomitok nem tartozik a könnyű repülőparadicsomok közé, így kizárólag általunk ismert – magashegyek között is tapasztalt – pilóták jelentkezését várjuk.

 

Marmolada meghódítása, Hike & Fly esemény

 

Előző nap este közel másfél órás könnyű túrázással elérjük a Rifugio Contrint, ahol közösen töltjük az estét. Másnap hajnalban a Marmolada déli oldaláról induló via ferratához túrázunk. A via ferrata kb. 400 métert emelkedik, B besorolású, könnyű, nem kitett vasalt út. A via ferratából kiszállva, még kb. 100 méter szint választ el bennünket a csúcstól. Várható érkezés 9.00-10.00 óra között. A gleccserről elstartolva kb. 17 perc felejthetetlen siklással érjük el a szállásunkat.

 

Marmolada meghódítására az alábbi felszerelés a kötelező: ernyő, beülő, mentőernyő, via ferrata szett sisakkal és hágóvas. Összesen max. 10 kg lehet. A Marmolada meghódítására korlátozott számban tudunk felszerelést bérbe adni. Az esemény fakultatív, amennyiben szeretnél részt venni, kérjük hogy előre jelezd a jelentkezésednél, hogy fel tudjunk készülni. A túra tempója 4 km/h síkon vagy 400 méter szint/óra.

 
 

Egyéb program lehetőségek

  • Via ferrata

  • Uszoda, szauna

  • Hegyikerékpározás

  • Kirándulás, túrázás

 

Költségek

Az oktatás díja: 150 € / fő / hét

Az fenti ár az tartalmazza az oktató díját, kiutazását és a szállása árát. Minden egyébb költség, mint a kiutazás, szállás esetleg sofőr kérése külön lesz rendezve.

 

Felvonó bérlet: 65+-10 €/6 nap

Szállás:  Apartmanok

Studio apartman 2 főnek 250€ ,

2 szobás 4 ágyas, kényelmes 3 főnek  300€   

3 szobás 5 ágyas apartmanokban 4-5 főnek  400€

Az apartmanok teljesen felszereltek: konyha, konyhai eszközök, tévé, hajszárító, törölköző, ágynemű

 

Utazás: egyénileg kb.: 400 €/autó

Kisbuszt is tudunk biztosítani   60Ft / km áron + egyszeri költség 10000Ft . Ez abban az esetben gazdaságos ha minimum 7 fő  utazna  busszal . Kint nincs szükségünk buszra .

 

A kiutazás és a túra kényelme, biztonsága és színvonalának növelése érdekében 2017. január 1-jétől akisbuszberles.hu cég biztosít számunkra 2 db új Ford Transit típusú kisbuszt. Mindkét busz első és hátsó fűtéssel és hűtéssel van ellátva és minden ülés külön dönthető.
 

Hike & Fly esemény díja: 40 €/ fő / túravezetés

A Dolomitok túránkon résztvevő pilóták számára ingyenes.  

 
Egyéb költségek:
 
Szállás Rifugio Contrin: 60 €+- 10 €/fő/ reggelivel, háromfogásos vacsorával

Felszerelés bérleti díjai:

-ernyő, beülő, mentőernyő: 200 €

-via ferrata szett sisakkal: 10 €

-hágóvas: 10 €

Airborne

Utazási feltételek

Fontos változtatások 2020-ban !!!

 

Ahhoz, hogy az okatást megfelelő színvonalon és fókuszáltan tudjuk végezni, a hegyre való feljutást vagy külön sofőr fogja elvégzi vagy a helyi szervezéseket vesszük igénybe. Szállást nem foglalunk előre 1 évre, de természetesen segítünk  amennyiben időben jelzed ebbéli igényedet. A fentiek ismeretében mindenki a saját pénztárcájához, igényeihez és családjához tudja igazítani a szállás foglalását.

Az oktatáson való részvételi lehetőség mindenki számára adott, akár rövidebb időszakra is. Viszont ez az okató költségét nem befolyásolni, hisz az oktató a túra teljes ideje alatt a helyszínen tartozkodik. Az előleget lehet akár utalni is, ebben az esetben viszont kérni fogunk majd pontos nevet és címet is.

Igény esetén közös kiutazást is tudunk majd szervezni, ehhez az Akisbuszberles.hu segítségét fogjuk igénybe venni, ahol kedvezményes feltételekkel tudunk buszokat bérelni. Ez esetben az összeállt társaság közösen vállalja majd a feltétételeket és közösen felel a buszokért.

 

Minimum létszám 6 fő

Maximum létszám 12 fő

 

 

Az útra helyfoglalást 100 € ~ 50.000 Ft előleg befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.

A befizetés határideje: 2-3 héttel  az utazás kezdete előtt.

Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt minimum 1 hónappal), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Elõleg befizetési lehetõség:


Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban. A nyitvatartásról érdeklődj előre telefonon: 06 20 9346693

vagy a Tasi Gábor OTP Banknál vezettet bankszámlájára: 1177 3023 0083 3343 0000 0000   37.000 Ft befizetésével.

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

 

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező utasbiztosítást kötnie, extrém sport kiegészítéssel amiben kizáró ok a siklóernyőzés.  Mi az AXA biztosításait használjuk.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda (Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

 

Online jelentkezés