Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Castelluccio a tanfolyamosok mekkája

NEHÉZSÉGI SZINT
airborneairborneairborneairborneairborneairborneairborneairborne
-
+
Min. fő   Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne   Max. fő
 
Túra időpontja: 2019.10.26. - 2017.11.02.
busszal gyalog

Létezik egy hely Olaszországban, az Appenninek szívében, amely a siklóernyős iskolák paradicsoma. A hegyekkel körülzárt, különleges mikroklímájú medence egészen kivételes repülési lehetőségeket kínál. A vidék egy kihalt, elvarázsolt városkát (Castelluccio) kivéve teljesen lakatlan. Fák helyett csak fű és különleges virágok nőnek, a szél mindig fúj, és a méretes, de lankás dombok minden irányból lejtőzhetők. Az elképesztő látványt nyújtó táj kezdő és haladó siklóernyősök számára egyaránt ideális gyakorlóterep. A gyakorlottabbak – a 2500 méteres Monte Vettorét is érintve – kisebb távokat repülhetnek a környező gerinceken. Szállásunk a látnivalókban gazdag középkori kisvárosban, Norciában egy 3*-os hotelben lesz, ahonnan egynapos autós kirándulással Assisi, Gubbio, Urbino vagy akár Róma is megjárható. 

Kinek ajánljuk?

A környéknek a Monti Sibillini Nemzeti Park geográfiai sajátossága révén speciális mikroklímája van, emiatt az iskolák egyik kedvelt célpontja. Tökéletes helyszín a starttechnikák, leszállások, lejtőzések és termikelések gyakorlására.

15 éves tapasztalataink alapján általánosságban három részre lehet bontani a napi repüléseket.

 

Délelőtt: kisebb repüléseket lehet végezni magasabb starthelyekről. Lehetőség van belesiklani a ködbe, és szűkebb termikeket is találhatunk.

Déli, kora délutáni órákban: a haladó pilóták dinamikus repüléseket végezhetnek, amíg a kezdők sziesztáznak vagy starttechnikát fejtleszthetnek

Este: általában kialakul egy esti egyenletes feláramlás („gyogyi”), ahol mindenki turbulenciamentesen lejtőzhet.

 

 

Castelluccio mint Hike & Fly tanfolyam helyszín

 

Castelluccioi túránk keretén belül szervezzük meg a Hike & Fly képzést a világ egyik legideálisabb tanuló terepén. Ha csak most kezdesz el repülni, akkor látogass el a részletekért a Hike & Fly tanfolyamhoz!

Ha már pilóta vagy, és szeretnéd kipróbálni ezt az új sportot, akkor jelezd nekünk előre, és megszervezzük, hogy egyik reggel lerepülj valamelyik csúcsról.

 

Költségek

A tábor ára: 299 € 

Az ár tartalmazza a szállást (7 éjszaka 3*-os délolasz hotelben), a reggelit, az oktatást (kérésre rádiót biztosítunk), a felszállítást és az összes szervezési költséget.

Választható esti vacsora: 18,5 €/fő négyfogásos vacsora (előétel, paszta, főétel, desszert és természetesen a ház bora)

 

Utazási költség:

Közös buszos utazás: 160 € +-20 € 

A kiutazás és a túra kényelme, biztonsága és színvonalának növelése érdekében 2017. január 1-jétől akisbuszberles.hu cég biztosít számunkra 2 db új Ford Transit típusú kisbuszt. Mindkét busz első és hátsó fűtéssel és hűtéssel van ellátva és minden ülés külön dönthető.

Egyéni utazás esetén egy autóra jutó költség: 650 € +- 50 € / autó

Biztosítás: 24 €
 

Airborne

Utazási feltételek

Az útra helyfoglalást 200 € előleg befizetése ellenében fogadunk el, amelyet az út lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
A befizetés határideje: két héttel az utazás kezdete előtt.
Az előleg befizetésével történő helyfoglalás hiányában, a létszámkeret telítődése esetén, nem tudjuk garantálni a helyet számodra.

Fontos, hogy részvételi szándékodat időben jelezd (utazás kezdete előtt három-négy héttel), hiszen a tábor szervezésében sok függ a jelentkezők létszámától (utazás, szállás, egyéb). Amennyiben a megadott időpont után jelentkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk helyet biztosítani számodra.

Jelentkezni a következõképpen tudsz:


1. Telefonon Tasi Gábornál: 06 20 9346693
2. Itt online

 

Elõleg befizetési lehetőség:
Személyesen a 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. alatt található klubunkban.

A nyitvatartásról érdeklődj telefonon: 06 20 9346693

Az esetleges árváltoztatást legkésőbb indulás előtt egy hónappal közöljük.

Mindenkinek, aki részt vesz az útjainkon kötelező Atlasz Utasbiztosítást kötnie, extrém sport kiegészítéssel.

A külföldi repülőhelyeken kötelező a mentőernyő, így az útjainkon ezt mi is kötelezővé tettük.

 

Utazásainkat a Hungaroraft Utazási Iroda(Reg. száma: U-001016) segítségével szervezzük.

 

 

Online jelentkezés