Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

SupAir Radical 3 beülő

Könnyű és sokoldalú beülő.
Kifejezetten hegyi repülésekhez, tandemhez, partmenti felszálláshoz. Szinte bárhol, ahol számít hogy könnyű súllyal, de emellett nyugodtan és szabadon repülhessünk.
SupAir Radical 3 beülő
Siklóernyő - AirborneSiklóernyő - AirborneSiklóernyő - Airborne
 

Egyszerűen felvehető, könnyű és kompakt. Opcionálisan légzsákkal is kérhető, amely egyben 60 literes tárzsákként is funkcionál.

Ez a harmadik, továbbfejlesztett változata a vezető könnyű súlyú beülőknek. A tervezés fő szempontjai között a kényelem és a hetékonyság állnak.

A beülővel lehet termikelni vagy hosszabb repüléseket végrehajtani. De sokan használják tandem utas beülőnek vagy akár könnyű másodbeülőnek. Az eltávolítható hátsó táróló így a 650 g súlyával tökéletes választás egy magashegyi repüléshez is. Az opcionális Airbag és 60 literes tárzsák kombinációja könnyen fel-és levehető a beülő vázáról. Frontkonténer is rendelhető, de a beülőn kialakítottak vállbekötési pontokat, így az esetleges mentőernyő használatkor az ejtőernyősők pozíciójában várhatjuk a becsapódást :)


Használható GRIVEL karabinerekkel vagy Connect systemmel.

ÁRAK

SupAir Radical3 S/M
Ár: 360 Euro
Szállítás: Készleten
SupAir Radical3 L
Ár: 360 Euro
Szállítás: 1-5 hét
SupAir Radical3 Airbag opció
Ár: 320 Euro
Szállítás: 1-5 hét
SupAir Radical3 S/M + Airbag opció
Ár: 650 Euro
Szállítás: 1-5 hét
SupAir Radical3 L + Airbag opció
Ár: 650 Euro
Szállítás: 1-5 hét
Rendelés esetén kérünk hív bennünket a 0036209346693 számon vagy írj a tasi@airborneclub.hu címre.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

SupAir Strike beülő
 
950 Euro
SupAir Strike beülő

HIKE & FLY verseny és távrepülő beülő a gramm mániásoknak.A STRIKE a 2015-ös Cross Alps designt követi. Kifejezetten Hike & Fly célokra fejlesztették. ...

Swing Brave 3
 
360 Euro
SupAir Everest 3 beülő
 
350 Euro
SupAir Everest 3 beülő

SupAir 300g-os ultralight beülője. Tervezésénél a kényelem és a súly összhangja kapta a főszerepet. Hike & Fly, speedriding, speedflying repülésekhez ...