Siklóernyő - Airborne Siklóernyő - Airborne

Hírek, érdekességek

Elindult a 2022-es év regisztrációja

2021.12.16.
Kedves Klubtagok, elindult a 2022-es év regisztrációja és az ernyők vizsgáztatása. A regisztrációs rendszer változatlan de sajnos az árak részben változnak .

Elindult a 2022-es év regisztrációja

 

 

Szeretnénk megkérni benneteket, hogy segítsétek munkánkat és aki teheti, az még az idén indítsa el a regisztrációt. Január második hetétől fogunk tudni ernyőt fogadni. Aki utazik január első heteiben az keresen személyesen.  Megtaláljuk a megoldást, hogy minen papír időben elkészüljön.

 

Klubtagság intézésének menete

 

  • Töltsd ki a lap alján található online felületet.  Az online regisztrációt követően a háttérben elvégezzük a szükséges regisztrációkat, majd felvesszük veled a kapcsolatot a további egyeztetésekhez.  
  • Az előre megbeszélt, fix időpontban hozd be a felszerelésed a klubtagsági árával és az összes papíroddal a boltba. Fontos!! A tárzsákban felejtett dolgokért felelősséget nem tudunk vállalni, ezért a kupolán, beülőn és mentőernyőn kívül mást ne hozz be.
  • A befizetést követően 24 órán belül regisztrálva leszel, amit egy emailben kapott biztosítási kártya fog igazolni. Amennyiben ez nem érkezne meg, kérünk először nézd át a levelezési rendszeredben a Spam foldert is.
  • Amint elkészült a műszaki vizsga, újra felvesszük veled a kapcsolatot és már viheted is a felszerelésed.

 

Bővebb információ és jelentkezés

További cikkek:

Túra
Startjavító Workshop
2021.03.12.
Startjavító Workshopot tartunk kezdő és haladó pilótáink részére ...
Túra
Hike & Fly Workshop
2020.02.21.
Lassan már 4 éve kezdtünk bele a Hike and Fly egyik ágának hazai meghonosításába. Ez idő alatt számos sikeres projektben volt részünk és egyre bővül azok köre, akikkel tudunk tervezni újabb ...
Túra
Megérkezett a továbbfejlesztett 4. generációs CONNECT REVERSE beülő
2018.09.07.
A Swing Connect Reverse 3 beülőben meghagyták a jól bevált acélrúgós rendszert, azonban néhány újítás is felfedezhető. ...